El passat dimecres 30 de gener els infants d’Infantil i de Primària del Col·legi vam celebrar el dia de la Pau!
Durant aquella setmana cada classe va estar treballant el concepte de Pau i tots els valors que s’hi relacionen. Vam estar aprenent la cançó “Somnis d’Infant” i també vam crear una postal. Aquell matí cada nen va decorar el cor com a símbol de la Pau i hi vam escriure tots els desitjos de pau.
A la tarda ens vam reunir tots al pati i  vam omplir l’arbre de la pau amb els cors de tots els infants.
Vam llegir els desitjos de pau que cada classe havia redactat i junts vam cantar i ballar per celebrar i demanar la pau al món. Ens ho vam passar molt bé.
Finalment, les mestres van explicar un conte on els protagonistes eren els colors. El conte ens va fer vibrar a tots i vam poder comprendre la importància i la necessitat de la pau entre les persones.
Va ser una gran festa, com es pot veure en el següent VÍDEO.