Ja estem a més de la meitat de les colònies! I de moment tot està anant genial!
Ahir a la nit vam poder gaudir dels trucs del mag David. Va ser tot un èxit. La veritat és que grans i petits vam quedar bocabadats amb tota la màgia que vam viure. I al final de la nit, el mag David ens va signar una carta a cadascú! Vam ballar una bona estona i vam anar cap al llit! Hem passat molt bona nit i hem tingut el privilegi de despertar-nos amb els crits d’en Nando, l’ase del Mas Batllori.
Aquest matí, després d’agafar forces amb un bon esmorzar, hem passat un matí ben lúdic. Hem fet equilibris i perdut moltes pors a la pista d’aventura, també hem jugat als llits elàstics, hem conduit pel circuit vial i hem pogut riure molt amb el toro mecànic. I per fer passar la calor i relaxar-nos abans d’anar a dinar, ens hem banyat a la piscina.
Havent dinat tots hem gaudit de diferents tallers: uns hem seguit les petjades d’en Sherlock l’investigador, uns altres hem fet perfum de romaní i ornaments africans, altres hem après moltes coses sobre les tortugues mediterrànies, i els més grans hem fabricat un Aualé, un joc africà molt entretingut.
Abans de sopar tornarem a la piscina, i per acabar el dia d’avui ens divertirem moltíssim amb els jocs amb llanterna! Quina emoció!
Categories: PRIMÀRIA