El passat dilluns dia 23 de setembre els nens i les nenes de Cicle Incial vam rebre una gran sorpresa. A la tarda ens va arribar un paquet amb dues ampolles de plàstic mig trencades i brutes, una nota i un USB amb un vídeo. En el vídeo se’ns va donar a conèixer la científica Tu Youyou, que ens demanava la nostra ajuda per poder millorar la situació actual i el futur del planeta. Nosaltres amb molta il·lusió li hem respost el seu vídeo per dir-li que volem col·laborar amb ella. Estem molt contents, perquè després de veure tots els problemes de contaminació que hi ha en el planeta, tenim l’oportunitat d’aportar el nostre granet de sorra i millorar-ho.
L’objectiu és acabar creant alguns invents per ajudar al planeta, als animals, les plantes i les persones. De moment, amb l’acompanyament de la Tu Youyou hem començat a fer de científics, hem anat analitzant els diferents problemes que té l’aigua del planeta i hem experimentat com podem netejar-la. Ha estat un gran experiment. Quan li expliquem a la Tu Youyou estarà molt contenta!
Poc a poc, anirem aprofundint en altres temes, l’aire, els animals, les plantes, el cos humà… I a veure si entre tots, treballant en grup i amb molt d’esforç podem trobar algunes solucions!
Categories: Cicle inicial