Els nens i les nenes de Cicle Inicial, després d’ajudar a la científica Tu Youyou a investigar els problemes de contaminació de l’aigua, hem rebut uns textos secrets que ens ha enviat ella mateixa. Els textos parlaven de la problemàtica de la contaminació arreu: el cos humà, els animals, les plantes… Hem treballat aquests textos fent puzzles (grups d’experts) i, finalment, de manera conjunta amb la científica, hem decidit començar a recercar i investigar sobre la contaminació al cos humà. Per això, hem treballat l’alimentació.
Primer, hem estat anotant tot allò que menjàvem cadascú de nosaltres durant 5 dies i així hem pogut fer la piràmide dels aliments de la classe de 1r i de la classe de 2n. Llavors ens hem preguntat si la nostra piràmide és correcta i hem descobert que no gaire. Ens cal menjar més fruita i verdura!
Tots junts hem construït la piràmide correcta dels aliments! Ens ho hem passat molt bé, encara que ens ha portat força feina! Tenim moltes ganes de seguir treballant i ajudant a la Tu Youyou
Categories: Cicle inicial