El passat dimarts 26 de novembre, els alumnes de 5è de primària vam realitzar al Caprabo de l’Espai Gironès el taller “Tria bo, tria sa”. Després de comentar la piràmide d’aliments, ens vam organitzar per grups i vam confeccionar un menú per un dia. Amb un carro i una targeta, cada grup vam anar per tot el supermercat comprant els productes que necessitàvem pel menú que havíem confeccionat. Que divertit va ser anar pel supermercat tot sols, sense els pares! Triar, escollir, agafar, posar-ho al carro… Ah…i finalment passar per caixa! Uf…sort que la targeta que ens van donar va servir per pagar! Tots vam posar cada producte comprat a la piràmide d’aliments i vam poder observar si eren aliments que podíem consumir diàriament o de tant en tant. Vam tornar cap al col·legi molt contents, amb la bossa que ens va regalar el Caprabo, amb pa, formatge, fruita i aigua. Quin esmorzar!