Els nens i les nenes de 1r i 2n de Primària seguim en contacte amb la científica Tu Youyou. Des de l’Amazones, ella ens continua escrivint emails i demanant que l’ajudem en la investigació per poder millorar el planeta.
Aquests últims 15 dies hem estat dissenyant una maqueta del sistema digestiu, per veure com funciona la nutrició en les persones. Hem investigat força veient vídeos i informació variada. Mireu quines samarretes més xules que ens hem creat!
A més a més, la Tu Youyou ens va enviar una cançó sobre els ossos; l’estem aprenent amb molta il·lusió. També ens ha demanat que ens inventem una cançó que parli de les articulacions i una dels músculs.
Els nens i nenes de 1r hem creat la cançó de les articulacions i els nens i nenes de 2n la dels músculs. Ens ho hem passat súper bé fent d’artistes! Us deixem els vídeos de les cançons aquí perquè en pogueu gaudir!
Categories: Cicle inicial