El passat dijous dia 30 de gener, tots els nens i les nenes d’Educació Infantil i Primària, vam celebrar el dia de la Pau.
El matí vam estar reflexionant i treballant la Pau a les classes, vam crear les nostres petjades per caminar cap a la Pau i vam acabar de preparar la cançó que feia dies que assajàvem.
A la tarda, ens vam reunir tots junts i vam començar la gran festa!
Cada classe va llegir un desig de pau, que vam penjar al pati, al voltant de les nostres petjades. Junts vam demanar pau al món i vam reflexionar sobre què podem fer nosaltres per escampar la pau a casa, a l’escola, quan juguem…
Vam cantar la cançó “La Pau és aquí” que havíem preparat amb molta il·lusió. Després, les mestres ens van explicar un conte teatralitzat: “El cargol i l’herba de poniol”. Ens va agradar moltíssim! Amb aquest conte vam poder veure com n’és d’important ajudar-nos i compartir sempre, perquè així hi hagi pau al nostre voltant. Va ser fantàstic!
Finalment, vam acabar la festa cantant i ballant tots junts. Ara només desitgem que cada dia puguem seguir caminant cap a la pau!