El passat dijous dia 6 de febrer, els nens i les nenes de 1r de Primària vam poder collir dos bròquils i una col de l’hort! Va ser tota una experiència. Vam descobrir que els bròquils tenen unes arrels molt grans! Vam estar observant les diferents parts d’una planta, i la veritat és que va ser molt interessant. Després d’haver collit, vam llaurar la terra i vam regar el que tenim plantat a l’hort: les bledes, l’api, els enciams, els bròquils bimi i l’altra col.
Ara caldrà veure què podem plantar aquesta època de l’any i tornar a omplir l’espai que ha quedat lliure a l’hort.
Després de collir-ho vam decidir que compartiríem les nostres hortalisses amb els companys de 2n de Primària. I així ho vam fer. Vam bullir els bròquils i les cols i vam fer un berenar ben saludable! Boníssim!
Uns dies abans havíem arrencat dues escaroles i un enciam que havíen quedat mig podrits amb les pluges del temporal Glòria.