El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosostots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars. 

S’ha donat un petit treball als alumnes de Primària per poder fer durant aquests dies. Els alumnes d’ESO tindran feina de les diferents assignatures detallada dins la Plataforma Classroom de l’escola.

Seguirem prestant  atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació. 

El Centre notificarà qualsevol novetat a la pàgina web: www.vilagran.cat

 Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració. 

 

Salt, 12 de març de 2020

 

Categories: Vilagran