Benvolgudes famílies,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos que estem al cas de les diverses informacions que han aparegut als mitjans de comunicació sobre l’aplicació ZOOM, que utilitzem per a dur a terme les classes online amb els vostres fills/es.

En les últimes hores ha circulat un missatge on el Departament d’Educació recomanava desintal·lar l’aplicació de mòbils, tauletes i ordinadors. Des de la conselleria asseguren que aquesta informació és fake i que ells no han fet en cap cas aquesta recomanació. Els Mossos d’Esquadra, que en un principi si havien alertat de possibles problemes de vulnerabilitat, recomanen tenir l’aplicació actualitzada a la seva última versió.
És per això que des de l’escola seguirem utilitzant l’aplicació per fer les trobades amb els nostres alumnes.

Comentar-vos que seguirem a l’expectativa de qualsevol nova informació, i si hi hagués algun canvi us ho farem saber el més aviat possible a través de la pàgina web de l’escola.

Moltes gràcies.

Categories: PRIMÀRIA