Benvolguts Pares

Agraeixo la vostra carta i penso que teniu raó quan manifesteu que la crisi econòmica ens marcarà a tots, i haurem de procurar -segur amb sacrifici- sortir-ne de la millor manera possible.

Tanmateix discrepo del punt en què afirmeu que durant un període llarg de temps la comunicació amb els vostres fills/es no s’ha dut a terme.

A partir del mateix 14 de març, el professorat del Centre -al qual agraeixo l’esforç i la manera de treballar- es va anar posant en contacte amb les famílies per saber com es trobaven els vostres fills/es mentre esperem tots poder retrobar-nos el més aviat possible.

Els professors de l’ESO estan fent les classes per videoconferència i els alumnes estan treballant via telemàtica sense problemes, perquè ja des de l’inici de curs es venia treballant amb aquest sistema.

Pensava que el confinament seria més curt i ens veuríem novament d’aquí a uns dies. Sembla, però, que va per llarg.

Aprofito per comentar-vos, respecte a les quotes, el que ja vaig fer saber a alguns pares. Les 10 quotes del llarg del curs s’han de fer efectives per fer front a les despeses del Centre que no cobreix la Generalitat.

Veig bé el que us plantegeu en l’escrit, però penso que seria més assequible, en les mensualitats d’abril i maig, abonar el 50% i deixar l’altra part pels mesos de juliol i agost.

Us demanaria que tots els que feu el pagament manual us poséssiu en contacte amb la direcció del Centre el més aviat possible (el correu és b7003185@xtec.cat) i donéssiu el número de compte bancari per poder-vos cobrar el mes de març.

Aprofito també per enviar-vos la nota de premsa dels sindicats USOC i UGT, i la carta que les patronals han enviat al Conseller d’Ensenyament, Sr. Josep Bargalló, evidenciant la manca de recursos que afecta directament a l’escola concertada i que recau en les quotes que heu de fer front.

A partir del dia que s’obri el Centre, estaré a la vostra disposició per atendre les situacions particulars.

Cuideu-vos! En aquests moments i sempre la salut és el més important.

 

Afectuosament

Maria Vilagran

 

         Nota de premsa dels sindicats USOC i UGT

 

Carta de les patronals al Conseller d’Educació Sr. Josep Bargalló

Categories: Vilagran