Benvolguts pares,

 

Falta poc pel començament del curs i les coses estan com estan.

Tot l’estiu hem estat treballant per fer l’obertura del Centre, respectant les instruccions que ens ha donat el Departament d’Ensenyament… El Pla d’Obertura va ser aprovat el 23 de juliol amb un informe del tot satisfactori.

La propera setmana penjarem el pla a la Web per tal que n’estigueu assabentats. Així mateix, també hi trobareu les condicions per entrar al Centre, els torns d’entrada i l’aula que correspon a cada curs. En el pla també hi trobareu totes les mesures higièniques que s’han pres, d’acord amb les normes exigides per salut.

Les classes començaran amb tota la normalitat possible el 14 de setembre i l’horari serà el mateix de sempre, però amb torns d’entrada i sortida que podreu comprovar en el pla.

Les classes seran presencials i es mantindran així sempre que sigui possible. Quan no sigui possible, tots els centres hem hagut de fer un pla per treballar de manera telemàtica. Recordar-vos, doncs, que en qualsevol cas s’hauran d’abonar les 10 mensualitats corresponents del curs.

És important que sapigueu que els pares no podran entrar a l’escola sense cita prèvia, tant si és per parlar amb direcció com amb tutoria. Tampoc podran creuar el pati per anar a les aules ni pares ni alumnes.

A finals de la propera setmana ja us anirem informant de tot.

Atentament

Maria Vilagran

Categories: Vilagran