Benvolguts Pares,

Estem en uns moments molt complicats i difícils, però hem de mirar de sortir-ne de la millor manera possible, tant vosaltres com l’Escola.

Us voldria fer unes quantes consideracions per portar millor els efectes d’aquesta pandèmia.

En primer lloc, us he de dir que el Centre porta a terme el protocol que ha de tenir tota escola i que té el vistiplau d’Ensenyament.

Alhora, us voldria donar també dos consells que us podran ajudar pel bon funcionament del Centre:

PRIMER. Si els vostres fills es troben malament, no els porteu a l’escola.

SEGON. Heu d’evitar de comunicar-vos per whatsapp en relació amb algun alumne que a classe s’ha trobat malament. El Centre és el responsable de notificar-vos el que cal fer en tot moment, ja que moltes vegades us heu passat notícies falses que no corresponen a la realitat. Nosaltres depenem del que ens diu Salut i Ensenyament, i tenim contacte continu amb ells per tal d’assegurar-nos el que cal fer correctament.

El Centre cuida de manera esmerada la desinfecció i la neteja de totes les instal·lacions. En aquests moments, hi ha quatre persones que s’encarreguen d’aquestes tasques. Es té en compte la ventilació de totes les aules, es comprova la temperatura dels alumnes en entrar a l’escola i se’ls obliga a rentar-se les mans molt sovint.

Sí que us agrairia que els que veniu a buscar els vostres fills, guardéssiu la distància adequada i no us apilonéssiu a l’entrada de l’escola.

Recordeu que els pares no podeu entrar a l’Escola si no s’ha concertat una visita prèvia amb la directora.

Finalment, us he de dir que en aquest moment hi ha una normalitat total a l’Escola i esperem que duri.

Si teniu alguna consulta a fer-me, estic a la vostra disposició.

 

Salutacions

 

Maria Vilagran

Directora

Categories: Vilagran