Benvolgudes famílies

Tal i com se us va comunicar, davant el positiu de la prova PCR d’un alumne, Salut ha hagut de confinar els alumnes de 1r de Primària. És per això que els alumnes hauran d’estar confinats a casa seva fins el dia 23 de març.

Us hem enviat un correu electrònic on es detalla el Pla de Treball pels vostres fills / filles i l’horari de les sessions telemàtiques a través de la Plataforma Zoom. Veureu que hem posat dos torns per cada classe, per tal de poder fer un millor seguiment dels nens i nenes.

Aprofitarem per treballar les assignatures de Català i Matemàtiques, Castellano, English i Medi. En aquest sentit, cal que per l’assignatura de Català i Matemàtiques tinguin preparat el llibre i la llibreta de cadascuna d’aquestes assignatures. A l’assignatura de Castellano i English només cal que tinguin la llibreta a punt. Per Medi, no cal que tinguin res preparat.

Si algun alumne, per algun motiu, no pot venir en alguna de les classes, si us plau, envieu un correu i, segons el que treballem, ja us enviarem la tasca que cal que faci.