Benvolgudes famílies

Malauradament, hem tingut un nou cas de positiu de Covid a la classe. Esperant que aquesta família es trobi bé i que ens retrobem tots plegats els dos últims dies de classe, us transmetem la forma de funcionament pels pròxims dies.
 
Ho farem de la següent forma:
1.-Demà divendres farem igualment dues classes per cadascun dels grups, com hem anat fent durant tots els confinaments.
2.- La classe de demà el matí serà TUTORIA, en què explicaré als alumnes com treballarem durant la setmana que ve. La classe de la tarda, per acabar la setmana d’una forma divertida, l’anomenarem Tarda especial, i la dedicarem a fer manualitats.
-Referent al punt número 1:
A la classe de demà al matí, s’explicarà a tots els nens i nenes el següent:
  • A partir de dilluns i fins divendres, només farem una classe al dia.
  • Prèviament a cadascuna de les classes de la setmana que ve, caldrà haver treballat alguns continguts. Aquests continguts els rebreu durant el dia de demà per correu electrònic. Per tant, abans de la classe, s’hauran d’haver fet unes activitats que es correspondran amb l’assignatura que es treballarà aquell dia.
  • L’horari de la setmana que ve serà el següent.
GRUP 1 a les 9.00 del matí.
GRUP 2 a les 10.00h del matí.

Com sempre, us hem enviat un correu electrònic on es detalla l’horari de les sessions telemàtiques a través de la Plataforma Zoom amb els seus corresponents enllaços per poder accedir a les classes.