Aquests últims dies, els nens i nenes de 1r de Primària vam observar que les tomateres començaven a tenir cosetes negres. Vam descobrir que era pugó. Per poder resoldre el problema ens vam posar de seguida a buscar solucions naturals per poder reforçar les tomateres i que no es posessin més malaltes. Ja sabíem que les marietes es mengen el pugó, però només vam poder trobar dues marietes per posar a l’hort.
Després de cercar força informació, vam llegir que la llet barrejada amb aigua ajudava a les tomateres a fer-se més fortes i poder lluitar contra les plagues com el pugó. També vam trobar altres solucions com l’aigua d’alls bullits o l’aigua d’ortigues, però vam decidir provar primer la barreja de la llet. Vam polvoritzar les tomateres amb llet i aigua en dues ocasions i, amb pocs dies, vam aconseguir que les tomateres tornessin a estar sanes com abans!
Estem molt contents perquè de moment l’hort fa goig i anem collint maduixes. Les hortalisses van creixent i nosaltres estem aprenent un munt de coses noves!
Categories: Uncategorized