Els dies 19,20 i 21 de juny, els nens i nenes de Cicle Inicial i Cicle Mitjà vam poder gaudir d’uns fantàstics dies de convivència i diversió al Mas Batllori. Vam fer moltes activitats divertides i també vam aprendre molt. Les estones a la piscina ens van anar molt bé per passar la calor de l’estiu. Els més petits van poder fer galetes, melmelada i la volta amb el tractor, i també van fer d’investigadors. Va ser genial! I els més grans van poder conèixer els hèrptils de primera mà i van construir un panell espectacular. A més a més, tots vam poder gaudir del matí d’inflables, llits elàstics i quads! I a la nit, després d’un dia ben intens, vam acabar amb una vetllada musical ben ambientada i una nit de màgia molt especial. Vam quedar tots fascinats!
Van ser tres dies espectaculars plens d’emoció, activitat i alegria!
Categories: Uncategorized